Mercedes-Benz

Mercedes-Benz MobiloVan.

Mobilitatea dumneavoastră este forţa ce ne conduce.

Dacă slujba dumneavoastră vă duce departe, trebuie să fiţi sigur că veţi ajunge acolo. Cu Mercedes-Benz MobiloVan ne asigurăm că vă continuaţi drumul rapid în caz de avarie sau probleme întâmpinate pe traseu sau în cazul în care aveţi nevoie de un service autorizat pentru cazuri de garanţie sau culanţă. Aceasta se extinde de la asistenţă rutieră pentru reparaţii minore pe loc, la rambursarea cheltuielilor de taxi şi hotel şi furnizarea unui autovehicul de schimb.

Până la 30 ani de siguranţă garantată.

Există multe servicii de mobilitate. Cu toate acestea, Mercedes-Benz MobiloVan este ceva foarte special: Dacă autovehiculul dumneavoastră este servisat în mod regulat de către partenerii noştri de service autorizaţi Mercedes-Benz puteţi fi sigur de 30 de ani de rulare fără griji. În acest fel, practic nimic nu poate sta în calea autovehiculului dumneavoastră Citan, Sprinter sau Vito în a lucra fără greş. Mai mult decât atât: În cazul în care colegii călătoresc cu dumneavoastră, şi aceştia pot beneficia de aceste servicii. * în limita numărului de locuri conform configurării autovehiculului de către producător.

Nu vă opriţi la graniţă.

Setaţi-vă obiective în cele mai îndepărtate orizonturi. Si noi vă vom ajuta să le atingeţi. 
Mercedes-Benz are una dintre cele mai dense reţele de servicii din Europa. Aproximativ 3000 de parteneri autorizaţi de service Mercedes-Benz sunt acolo pentru a vă ajuta să vă continuaţi călătoria dacă veţi avea vreodată nevoie de ajutor. Profesional, non-stop.

[1] MobiloVan este valabil pentru autovehiculele cu prima înmatriculare în sau după 01.10.2012.