Mercedes-Benz

Aceeași calitate, costuri mai mici! 

Prețuri speciale la înlocuirea kitului de ambreiaj pentru Actros*
Avantaj pentru afacerea dumneavoastră!

Cu Mercedes-Benz nu e nevoie să faceţi compromisuri calitative pentru a scădea costurile şi pentru a creşte profitul afacerii dumneavoastră. Cu ajutorul kit-ului de înlocuire ambreiaj beneficiaţi de calitatea de top a pieselor de origine Mercedes-Benz şi de garanţia unei manopere bine făcute, în centrele noastre autorizate de service, totul la preţuri speciale.
Piesele de origine Mercedes-Benz sunt întotdeauna cea mai bună alegere, când vine vorba despre siguranţă şi eficienţă. Ambreiajele de origine Mercedes-Benz oferă beneficii precum o durată de exploatare extinsă şi un înalt nivel de fiabilitate combinat cu un confort optim şi uşurinţa schimbării treptelor de viteză.

Înlocuire kit ambreiaj pentru Actros, piese și manoperă incluse, pachet promotional - 3.000 lei+TVA

Perioada campaniei:15 decembrie 2015 - 31 martie 2016.

Notă: Prețurile sunt valabile în cazul returnării piesei vechi. Preț valabil pentru operațiuni de bază ale înlocuirii ambreiajului, pentru anumite modele. În cazul în care condiția și specificația autovehiculului impun operațiuni suplimentare, acestea vor fi taxate suplimentar. Este posibil să se aducă modificări produselor din momentul în care acest material a fost tipărit. Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați unui Centru Autorizat de Vânzari și Service Mercedes-Benz. Toate comenzile de produse se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz.