Mercedes-Benz

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz
Economisiți cu până la 50%

în comparație cu prețul unei piese noi!

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativă atractivă la piesele noi. Prin înlocuirea piesei defecte cu o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz, puteţi economisi până la 50% în comparaţie cu preţul unei piese noi, fără să faceţi vreun compromis în materie de calitate. De fapt, chiar dimpotrivă, o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz este la fel de bună ca una nouă.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz îndeplinesc aceleaşi standarde în materie de calitate cu cele folosite în producţia de serie a pieselor noi. Din acest motiv, piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz beneficiază de aceeaşi garanţie ca şi piesele noi. În plus, remanufacturarea pieselor uzate este mai ieftină şi mai responsabilă faţă de mediul înconjurător.

Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

Toate piesele uzate trebuie să parcurgă mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturare înainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

  • Demontare: Într-o primă etapă, motorul uzat este demontat în componente individuale.
  • Curățare: Uleiul şi murdăria sunt îndepărtate din toate componentele printr-un proces intens de curăţare. Componentele murdare şi supuse coroziunii sunt trecute printr-o curăţare ulterioară, prin folosirea diverselor procedee de sablare.
  • Inspecție și înlocuire: Chiar şi cea mai mică piesă este inspectată vizual sau testată din punctul de vedere al funcţionării, pentru ca orice defecţiune să poată fi rapid identificată.
  • Remanufacturare: Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturate în mod profesionist şi de aceea sunt conforme în întregime cu specificaţiile producătorului.
  • Asamblare: Toate componentele verificate sunt asamblate ulterior în conformitate cu cerinţele producţiei în serie pentru a crea un motor remanufacturat de origine Mercedes-Benz, complet funcţional. Modificările care ţin de calitate sunt incluse automat în montarea motorului.
  • Control al calității: Pe bancurile de probă din cadrul producţiei în serie, motoarele remanufacturate sunt testate dupa aceleaşi criterii precum motoarele noi.