Mercedes-Benz

Piese remanufacturate Mercedes-Benz.

Piese remanufacturate de origine

Alternativa economică

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa economică şi ecologică: calitate superioară, piese verificate din punct de vedere al siguranţei la un preţ rezonabil - cu până la 50% mai ieftine. Şi cu aceeaşi garanţie a producătorului ca în cazul unei piese noi.

Actualizare rapidă, calitate verificată temeinic

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt supuse aceloraşi cerinţe de calitate ca şi piesele noi. Acestea sunt prelucrate de experţii noştri şi actualizate din punct de vedere tehnic, pentru a întruni din nou cele mai înalte standarde ale Mercedes-Benz cu privire la fiabilitate, siguranţă şi durabilitate.

Fiabil, preţ rezonabil şi prietenos cu mediul.

Fie că este vorba despre o pompă de apă, alternator sau un motor recondiţionat – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz vă oferă fiabilitate la un preţ rezonabil. Şi vă ajută şi să protejaţi mediul.

Economisește bani și resurse

Utilizarea economică a resurselor

Un subiect foarte drag nouă: în prezent, utlizarea economică a resurselor limitate este mai importantă ca oricând. Mercedes-Benz îşi asumă această responsabilitate de mulţi ani.
Utilizând piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz ajutăm în mod activ la protejarea şi susţinerea planetei noastre (folosind mai puţină energie, mai puţine materii prime) şi la reducerea emisiilor.
Pentru fiecare piesă uzată pe care o putem remanufactura se economiseşte producerea unei piese noi - şi, astfel, se economiseşte energie, timpul de lucru, materiale şi toate costurile implicate. Ceea ce reprezintă un beneficiu atât de mare încât putem accepta aproape orice piesă uzată ca plată parţială pentru achiziţia sau echiparea cu o piesă de origine remanufacturata. Un principiu pe cât de simplu pe atât de ingenios - şi care în mod evident este avantajos şi pentru dumneavoastră.

Economisirea costurilor

În plus, ne scuteşte de unele costuri: acesta este motivul pentru care piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt mai ieftine decât piesa nouă omoloagă: cu până la 50%.

Mediu înconjurător

Re-utilizarea materiilor prime

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz oferă o alternativă compatibilă economică şi ecologică. Deoarece piesele remanufacturate nu sunt produse de la zero, este necesară mai puţină energie. Reciclarea pieselor uzate economiseşte şi materii prime valoroase şi reduce emisiile.
Următoarele cifre subliniază beneficiile pentru mediu: la remanufacturarea unui motor Mercedes-Benz V8, 67% din piese pot fi reciclate, 32% merg în procesul de recondiţionare şi numai 1% rămân neutilizate.

Calitate de origine

Garanţia producătorul Mercedes-Benz

Dacă piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt utilizate la reparaţii, puteţi fi siguri de standardele binecunoscute de calitate. Prin piesele remanufacturate de experţii noştri vă garantăm calitate şi siguranţă – cu aceeaşi garanţie a producătorului Mercedes-Benz pe care o oferim pentru piesele noastre noi de producţie în serie.

Testarea în diferite etape

Procesul de remanufacturare pentru Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz este testat cu stricteţe şi implică un număr de stadii. De la dezasamblarea integrală a componentelor până la curăţare şi verificările vizuale, de măsurare şi electrice, totul este inspectat cu atenţie. În cazul în care o piesă nu întruneşte standardele noastre, este prelucrată din nou şi reparată în mod corespunzător. Toate piesele uzate sunt înlocuite cu piese noi. Testarea finală pentru toate Piesele remanufacturate de origine este efectuată la aceleaşi standarde aplicate noilor părţi.